Ons goede doel

Deelname aan de Unieke Fietsreis is het leukste als je dit op jouw fiets kan doen én door jouw omgeving.

Veel inwoners met een lichamelijke beperking en ouderen kunnen dit niet meer en komen bijvoorbeeld nooit meer in het bos omdat deze wegen te moeilijk zijn.

Er bestaat een vervoermiddel, de E-Jutter Wombat, deze willen we door middel van De Unieke Fietsreis sponsoren zodat deze medemens zijn ook weer naar buiten kunnen.

Donatie over maken op:
Je mag je donatie overmaken op NL 76 RABO 0138750882 t.n.v. Beweegcollectief Mook en Middelaar t.a.v. sponsoring E- Jutter Wombat

Dit kost ongeveer € 5.000,00. Daarom vragen we een bijdrage voor deze unieke fietsreis. Hopelijk kunnen we dan samen bijdragen aan een van deze geweldige rolstoelen.

De E-WOMBAT

De E-Jutter Wombat: dé veiligste rolstoel voor Off the Road!
(voor strand, bos en vele onverharde paden)

Er op uit met de E-Jutter Wombat: een onvergetelijk beleving !

De E-Jutter Wombat is een multifunctionele all terrain-rolstoel waarbij de rijder zelf elektrisch kan rijden (links of rechts sturend) en waarbij ook de begeleider kan sturen, achter of gewoon naast de rolstoel.

De E-Jutter Wombat is gemaakt met als uitgangspunten veiligheid, duurzaamheid, robuustheid en de meest eenvoudige bediening. De bouwkwaliteit garandeert een zeer lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Hoe staan we er voor?

Totaal

€ 5.000,00

Totaal

€ 100,00

Opgehaald

% van doel

2%

Van het doel: € 5.000,00

Fietsers die een consumptie to go en straks op het terras kunnen kopen, krijgen van de horeca- eigenaars een stempel in hun stempelboekje. Deze stempel is goed voor € 0,10 voor het goed doel de E-0 Wombat!

Restaurants

Fietsenwinkels